OVER CLEANWALK

Groothandel

Cleanwalk BV is een groothandel in alle soorten entreematten, logo- en promotiematten, karpetten, tapijten, grastapijt en kunstgras. Cleanwalk levert aan de groothandel en detailhandel (niet aan particulieren). Onze vertegenwoordigers werken landelijk en komen graag bij u langs. 

Tevens zijn wij leverancier van de karpetten van Obsession. Klik hier voor deze collectie.

Wat wij doen

Cleanwalk biedt u een compleet assortiment matten, karpetten, grastapijt en kunstgras van hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment matten bestaat o.a. uit 100% katoenen droogloopmatten, schoonloopmatten, ribmatten, borstelmatten, kokosmatten, rubbermatten, grasmatten, ecomatten etc. Onze eigen merk mat, de Cleanwalk® DROOGLOOPMAT van 100% katoen, is inmiddels een begrip. Al onze matten zijn direct uit voorraad leverbaar, zowel in standaard maten, rollen als maatwerk. Desgevraagd snijdt Cleanwalk de producten exact op de door u gewenste maten. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien in logomatten of promotiematten. Naast het leveren van onze producten aan groot- en detailhandel zijn wij ook prima in staat projecten op professionele wijze te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan entreematten in scholen, verzorgingstehuizen, sportkantines en kantorenpanden. Wij adviseren u graag ten aanzien van de juiste mat en brengen deze op vakkundige wijze aan.

Waarom kiezen voor Cleanwalk?

Als u kiest voor Cleanwalk, kiest u automatisch ook voor direct persoonlijk contact, snelheid, kwaliteit en service. Indien u iets niet kunt vinden op onze website, aarzel niet en neem gerust contact op.

Wij zijn u graag van dienst!
Cleanwalk BV

 

 

 

© 2018 - 2024 Cleanwalk | matten en karpetten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel